Web Analytics Made Easy - Statcounter

پاسخ نائب رئیس انجمن سونوگرافی و رادیولوژی همدان و رئیس دفتر اسناد پزشکی استان همدان به لغو قرارداد سونوگرافی‌های خصوصی استان همدان با بیمه.

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، «چرا سونوگرافی‌های خصوصی در استان همدان تمایلی به انعقاد قرارداد با بیمه ندارند؟» سوژه‌ای است که مردم در فارس من ثبت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سوژه عنوان شده «چرا سونوگرافی‌های خصوصی استان همدان تمایلی به انعقاد قرارداد با بیمه ندارند؟ چرا باید بی‌مسئولیتی تامین اجتماعی و بدحسابی آنها در پرداخت هزینه‌های مراکز خصوصی باعث لغو قرارداد مراکز خصوصی و پرداخت پول از جیب مردم باشه!؟ چرا بیمه تامین اجتماعی حق بیمه رو دریافت می‌کند و خدمات نمی‌دهد؟! مراکز خصوصی تمام هزینه رو نقدی از بیماران می‌گیرد! و تامین اجتماعی هم فرار به جلو می‌کند! مدیردرمان تامین اجتماعی همدان هم خواستار انعقاد قرارداد مجدد سونوگرافی‌های خصوصی با بیمه تامین اجتماعی شده است.»

نائب رئیس انجمن سونوگرافی و رادیولوژی همدان در این خصوص اظهار کرد: هنگامی که تامین اجتماعی در پرداخت بدهی خود یک سال عقب بود با آنها لغو قرارداد کردیم و به همین دلیل به تدریج عقب‌افتادگی خود را جبران کردند.

علی‌احسان صالح بیان کرد: اما در حال حاضر مسئله این است که به آنها ابلاغ کرده‌ایم طبق قرارداد عمل کنند تا ادامه فعالیت داشته باشیم.

تامین اجتماعی حداقل ۵۰ درصد مبلغ قرارداد را پرداخت کند

وی با اشاره به اینکه وقتی برگه‌های بیمه را به تامین اجتماعی تحویل می‌دهیم باید حداقل ۵۰ درصد مبلغ آن را پرداخت و بعد از دو یا حداکثر سه ماه تسویه کنند گفت: به این سازمان گفته‌ایم اگر این موضوع را رعایت کنند آماده همکاری دوباره هستیم اما در پاسخ می‌گویند اطلاع خواهیم داد و هنوز پاسخی نشنیده‌ایم.

نائب رئیس انجمن سونوگرافی و رادیولوژی همدان تاکید کرد: اگر تامین اجتماعی طبق قرارداد عمل کند ما مشکلی با ادامه همکاری نداریم اما اگر بدون توجه به قرارداد با آنها فعالیت کنیم همچنان عقب‌افتادگی بدهی خواهند داشت و باز به مشکل برمی‌خوریم.

وی با اشاره به اینکه تنها تامین اجتماعی پرداخت بدهی را به تعویق می‌اندازد و با بقیه بیمه‌ها چندان مشکلی نداریم و آنها طبق قرارداد رفتار می‌کنند گفت: اگر تامین اجتماعی مانند بیمه نیروهای مسلح و خدمات درمانی عمل کند مشکلی در خصوص ادامه همکاری با آنها نخواهیم داشت.

پرداخت بدهی سونوگرافیست‌ها و رادیولوژی‌های در اولویت باشد

صالح عنوان کرد: تامین اجتماعی باید به حرف خود پایبند باشد و عمل کند، این طور نمی‌شود که اعلام کند بیایید قرارداد ببندید و در نهایت به حرف خود عمل نکند چون همکاران ما به این امر رضایت نمی‌دهند.

وی ادامه داد: ما سونوگرافیست‌ها تجهیزات را به‌روز می‌خریم و تمام خریدها نقد است، اینطور نیست که امروز خرج کنیم دو سال دیگر پول به دست ما برسد.

نائب رئیس انجمن سونوگرافی و رادیولوژی همدان با اشاره به اینکه امیدوارم تامین اجتماعی پرداخت بدهی مراکز خصوصی رادیولوژی را جزو اولویت مرسوم خود قرار دهد افزود: هرچند در توان مالی نیروهای مسلح به نسبت تامین اجتماعی در پرداخت بدهی نیست اما آنها به قرار داد خود تاکنون عمل کرده‌اند و مشکلی در این زمینه نبوده است؛ حتی فرانشیز این مجموعه از تامین اجتماعی هم بیشتر است.

نمی‌توانیم برای تامین اجتماعی مفت کار کنیم

وی با بیان اینکه می‌طلبد تامین اجتماعی طبق متن قرارداد عمل کند و ۵۰ درصد مبالغ را با دریافت برگه بیمه پرداخت کند و مابقی را بعد از دو یا سه ماه گفت: امیدوارم به این رویه عمل شود و ما سرکار نباشیم چراکه قیمت تجهیزات خریداری شده و مالیات و در مجموع مخارج جاری چندین برابر شده و نمی‌توانیم برای تامین اجتماعی مفت کار کنیم.

رئیس دفتر اسناد پزشکی استان همدان نیز در این خصوص اظهار کرد: بخشی از مشکلات بیمه‌شدگان در دریافت خدمات رادیولوژی سونوگرافی در بخش خصوصی مطرح شده که برای روشن شدن اذهان عمومی به خصوص بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی لازم می‌دانم نکاتی را در تکمیل صحبت‌های نائب رئیس انجمن رادیولوژی استان همدان بیان کنم.

قراردادی با عنوان پرداخت ۵۰ درصد علی‌الحساب وجود ندارد

اردلان رفیعی بیان کرد: متن قراردادی که سالها قبل و در حال حاضر بین سازمان‌های بیمه‌ای و مراکز خصوصی ارائه‌دهنده خدمت وجود دارد، فاقد بخشی با عنوان پرداخت ۵۰ درصد علی‌الحساب به محض تحویل اسناد است و این موضوع خواسته جدیدی بوده که از طرف همکاران رادیولوژیست عنوان می‌شود بنابراین در این خصوص قانونی وجود نداشته تا خلف وعده‌ای صورت گرفته باشد.

وی خاطرنشان کرد: منابع مالی سازمان تأمین اجتماعی عمدتاً از حق بیمه‌ای است که توسط بیمه‌شدگان پرداخت می‌شود که طی سالهای گذشته وصول این درآمد و هزینه‌های مرتبط، با فراز و نشیب‌های فراوانی همراه بوده اما در همه حال تمام مطالبات مراکز تسویه شده است.

تاخیر در پرداخت مطالبات تمام مراکز در کشور

رئیس دفتر اسناد پزشکی استان همدان عنوان کرد: در شرایط کنونی با تحریم‌های اقتصادی مواجه هستیم و وضعیت خاصی ایجاد شده و  این امر موجب تاخیر پرداخت مطالبات تمام مراکز ارائه دهنده خدمت در سطح کشور شده اما با وجود این مشکلات؛ بسیاری از گروه‌های پزشکی به خصوص در سطح استان همچنان مشغول ارائه خدمت به مردم و به ویژه بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی هستند.

وی با بیان اینکه عمدتاً به قشر کارگری و کم‌درآمد جامعه خدمات ارائه می‌شود که حتی به کیفیت نیز توجه شده است گفت: جای تشکر و قدردانی دارد که در شرایط سخت کنونی، سازمان تامین اجتماعی جامعه خود را ترک نکرده و خود را تافته‌ای جدابافته از مشکلات مردم ندانسته و با مردم همراهی می‌کند.

 رفیعی خاطرنشان کرد: اکثر همکاران پزشک در مطب‌ها، آزمایشگاه‌ها، مراکز فیزیوتراپی، پزشکی هسته‌ای، رادیوتراپی، MRI، CT Scan و دیگر مراکز به ارائه خدمات پرداخته‌اند.

وی تاکید کرد: سیاست‌های پرداخت مطالبات مراکز طرف قرارداد از طرف ستاد مرکزی سازمان و به نحوی یکسان در کشور اجرا می‌شود و وضعیت پرداختی‌های همکاران رادیولوژیست در همدان با سایر استان‌ها در سطح کشور یکسان است.

تصمیم لغو قرارداد یکجانبه از طرف رادیولوژیست‌های همدان

رئیس دفتر اسناد پزشکی استان همدان گفت: در بررسی‌ها شاهد هستیم اکثر همکاران رادیولوژیست در سایر استان‌ها با وجود وضعیت مشابه همچنان به بیمه‌شدگان خدمت ارائه می‌دهند و تصمیم لغو قرارداد همکاری موضوعی یک جانبه از طرف جمعی از همکاران رادیولوژیست استان همدان است.

وی با اشاره به اینکه در سطح استان ۱۴ مرکز خصوصی ارائه‌دهنده خدمات رادیولوژی بدلیل دیر کرد در پرداخت مطالبات خود متاسفانه لغو قرارداد کرده‌اند افزود: اما دیگر همکاران رادیولوژیست در ۱۰ مرکز شامل سونوگرافی سینا نهاوند، نسل نو همدان، شرف‌الدین نهاوند، پارسیان الوند همدان، رادیولوژی و سونوگرافی مهدیه، کلینیک امید همدان، کلینیک امام خمینی(ره) همدان، کلینیک فخریه ملایر، کلینیک تخصصی مهدیه و کلینیک امید اسدآباد همچنان در حال ارائه خدمت هستند.

رفیعی با بیان اینکه در خصوص مشکلات پرداخت مطالبات مراکز طرف قرارداد آنچنان تفاوت فاحش و چشم‌گیری بین سازمان‌های بیمه‌گر نبوده است گفت: در مواقع مختلف تفاوت‌هایی در مدت زمان پرداخت پیش می‌آید اما در نهایت تمام مطالبات پرداخت شده و سابقه‌ای در نادیده گرفتن حقوق مراکز طرف قرارداد و عدم پرداخت مطالبات آنها وجود نداشته است.

وی اضافه کرد: با این وجود پیگیری‌های اخیر منجر به پرداخت بخش عمده‌ای از مطالبات بیمارستان‌های دانشگاهی به مدت ۶ ماه شده و این پیگیری‌ها در مورد سایر مراکز خصوصی نیز در حال انجام است.

رئیس دفتر اسناد پزشکی همدان با بیان اینکه امیدوارم با تلاش تمام همکاران و صبوری رادیولوژیست‌ها بتوانیم گوشه‌ای از مشکلات بیمه‌شدگان را نه صرفاً با نگاه صنفی و مادی بلکه از منظر رفع نیاز بیماران برطرف کنیم  گفت: در این راستا سازمان تامین اجتماعی از هیچ کوششی برای رفع مشکل، دریغ نکرده تا حدی که با اجرای طرح‌های مختلف از جمله تهاتر حق بیمه مراکز یاد شده با مطالبات آنها سعی دارد تا بخشی از مطالبات مراکز را پرداخت و حقوق بیمه ای مردم در مراجعه به مراکز رادیولوژی  را مجدد بر قرار کند.

انتهای پیام/89026/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس همدان سونوگرافیست احسان صالح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۱۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان، گفت: از یک میلیون و ۷۵ هزار جمعیتی که در استان عضو صندوق سلامت هستند بیش از ۸۵۰ هزار نفر، معادل ۸۰ درصد، بدون پرداخت حق بیمه تحت پوشش هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، فریبرز نیاستی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه از فعالیت صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در استان خبر داد و اظهار داشت: این یکی از برنامه‌های خوب مجلس است که برای افزایش حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج کشور با 5 هزار میلیارد تومان اعتبار در سال 1401 کلید خورد.

وی با تاکید بر اینکه اعتبار کشوری صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در سال 1402، به 7 هزار میلیارد تومان رسید، تصریح کرد: این رقم بودجه برای سال 1403 به 9 هزار میلیارد رسیده و خوشبختانه تامین منابع مالی به خوبی انجام شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با اشاره به اینکه برای هر بیمار خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش صندوق سالانه 50 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده است، گفت: بیماران بر اساس استادی که ارائه می‌دهند بر اساس قوانین، هزینه آن به بیماران پرداخت می‌شود.

نیاستی افزود: در صورتی که هزینه بیماران خیلی بالا باشد، مکاتباتی با دستگاه‌های بالا دستی انجام داده و 50‌ میلیون بعدی را هم تامین می‌کنیم.

وی از نشان دار شدن بیماران تحت پوشش برای دریافت خدمات صندوق خبر داد و گفت: در حال حاضر بیش از 49 هزار نفر از بیماران نشان‌دار شدند. نشان‌دار شدن یعنی بیمار در هر کجای کشور که وارد سیستم بهداشتی درمانی می‌شود از مزایا و قوانین حاکم بر تعرفه‌های بیماران صعب‌العلاج بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با بیان اینکه 107  گروه بیماری جزو صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج است، تصریح کرد: با پیگیری‌های چندین ماهه در رابطه با درمان بیماران سرطانی که نیاز به رادیوتراپی دارند، خدمات رادیوتراپی در مرکز خیریه مهدیه، برای بیماران تحت پوشش بیمه سلامت به صورت کاملا رایگان انجام می‌شود. اولین استانی هستیم که این خدمت را ارائه می‌دهیم.

نیاستی، عنوان کرد: هزینه 40 جلسه درمان رادیوتراپی برای بیماران مبتلا به سرطان معادل 340 میلیون تومان است که برای بیماران زیر پوشش صندوق سلامت کاملا رایگان است.

وی افزود: مرکز خیریه مهدیه هم 22 درصد‌از کل مبلغ را در هر بیمار تخفیف دادند که با این‌ کار، صندوق ما توانست بیماران زیادی را پوشش دهد.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با اشاره به اینکه با بیماران بسیاری مواجه بودیم که برای تامین دارو و درمان خود مشکل داشتند، گفت؛ خوشبختانه توانستیم به این بیماران کمک کنیم و ارتباط مالی بین بیمار و موسسه و بیمار و پزشکان را قطع کنیم تا بیمار فقط درگیر بیماری خود باشد نه هزینه‌های آن.

نیاستی بیان کرد: ما شروع تفاهمنامه با رادیوتراپی مهدیه را شروع کردیم‌ که قدم اول را برای بیمه شدگان سلامت برداریم و با پیگیری‌ها بتوانیم برای تامین اجتماعی و مسلح هم خدماتی داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه خط مشی بیمه سلامت، اجرای کامل پوشش جمعیتی بیمه همگانی است، عنوان کرد: از یک میلیون و 740 هزار نفر جمعیت استان یک‌میلیون و 75 هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت استان هستند.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان، خاطرنشان کرد: افرادی که تحت پوشش هیچ بیمه درمانی نیستند، می‌توانند همراه با مدارک هویتی به دفاتر پیشخوان طرف قرارداد و دفاتر بیمه سلامت شهرستان‌ها مراجعه کنند و ثبت نام شوند.

نیاستی با بیان اینکه حق بیمه برای  دهک یک تا 5 جامعه به صورت رایگان است، گفت: هزینه برای دهک 6 فقط 20 درصد، برای دهک 7، 30 درصد و برای دهک 8  هم 40 درصد و دهک 9 نیز 50 درصد و برای دهک دهم پرداخت 100 درصد هزینه است.

وی با اشاره اینکه 652 هزار و 500‌ نفر به صورت رایگان تحت پوشش صندوق روستاییان ما هستند، گفت: صندوق ایرانیان نیز 237 هزار نفر عضو تحت پوشش دارد که تا دهک 5 رایگان است. بیش از 68 هزار نفر هم‌تحت پوشش صندوق سایر اقشار هستند.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان بیان کرد: از یک میلیون و 75 هزار جمعیتی که در استان تحت پوشش سلامت هستند بیش از 850 هزار نفر بدون پرداخت حق بیمه تحت پوشش صندوق بیمه سلامت هستند و از نظر مزایا و تعهدات درمان یکسان هستند.

نیاستی از پرداخت بروز  مطالبات داروخانه ها، مراکز درمانی و آزمایشگاه‌های سطح استان خبر داد و عنوان کرد: بدهی داروخانه‌های بخش خصوصی را تا پایان اسفند تسویه کردیم و فروردین را هم این روزها تسویه می‌کنیم.

انتهای پیام/743/

دیگر خبرها

  • جزئیات بن خرید از نمایشگاه کتاب برای دانشجویان اعلام شد
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • خبر مهم مدیرعامل تامین‌اجتماعی برای بازنشستگان/ میزان دقیق افزایش حقوق مستمری‌بگیران اعلام شد
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص