Web Analytics Made Easy - Statcounter


در جلسه یازدهم دادگاه رسیدگی به اتهامات متهم ردیف سوم پرونده فساد نفتی به نقش متهم در انعقاد قرارداد با سازمان تامین اجتماعی اشاره شد.

به گزارشخبرنگار مهر، صبح امروز یازدهمین جلسه رسیدگی به اتهامات همدستان بابک زنجانی در شعبه ۲۸ دادگاه عمومی و انقلاب تهران به ریاست قاضی مقیسه آغاز شد.

قاضی مقیسه رئیس دادگاه در ابتدای جلسه در قالب تذکری به متهم ردیف سوم گفت: لطفا دادگاه را کش ندهید و سعی کنید در چارچوب اتهامات وارده صحبت کنید سعی می کنیم امروز آخرین جلسه باشد اما اگر نکاتی باقی مانده بود جلسه دیگری را نیز برگزار خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس حمید فلاح هروی در ادامه دفاعیات خود در خصوص خرید قشم ایر گفت: بابک زنجانی این شرکت هواپیمایی را از سپاه خریده بود و به دنبال تجهیز ناوگان بود که من شمس را معرفی کردم بنابراین در آن زمان نه موضوع نفت و نه هیچ چیز دیگری مطرح نبود حتی من سوار هواپیماهای خریداری شده نشدم و علم غیبی در رابطه با آنها نداشتم.

قاضی خطاب به متهم و در واکنش به صحبت های وی گفت: ما نگفتیم شما سوار شدید بلکه می گوییم معرفی شما، در ارتکاب جرم تاثیر داشته است و آنچه که مهم است ارتباط تنگاتنگ شما با بابک زنجانی بوده است.

حمید فلاح هروی متهم ردیف سوم پرونده فساد نفتی در ادامه و در دفاع از همکاری های خود با بابک زنجانی گفت: سال ۸۹ شمس و زنجانی را به مسئولان اقتصادی وزارت اطلاعات معرفی کردم و آنها گفتند به اینکه زنجانی قبلا در زندان بوده است کاری نداریم مجازاتش را تحمل کرده است و کاری به بقیه ماجرا نداشتند و به من نیز گفتند خود را کنار بکش. وقتی در نهادی با آن محتوا کار می کنید و به شما می گویند کنار بکشید و کار نداشته باشید یعنی نباید فضولی کرد.

وی افزود: وزارت اطلاعات اعلام کرد که گذشته زنجانی به ما ربطی ندارد و ما به توانمندی های وی نیاز داریم و پس از آن خودشان با زنجانی ارتباط گرفتند و از من خواستند که به هیچ وجه ورود نکنم. وزارت اطلاعات در ابتدا از زنجانی خواست برای سوختگیری هواپیماهایی که مقصدشان کشورهای اروپایی است کمک کند.

قاضی خطاب به سخنان متهم به وی گفت: یعنی شما مدعی هستید که وزارت اطلاعات بدون اهمیت به سابقه زنجانی از وی کمک خواسته است؟

متهم پاسخ داد: من از سابقه وی هیچ اطلاعاتی نداشتم.

قاضی خطاب به متهم گفت: طبق اظهارات بابک زنجانی در کیفرخواست ۳۰ میلیارد و طبق تحقیقات پلیس هزار میلیارد از اموال بابک زنجانی نزد شماست حالا امروز در جایگاه متهم از امیرالمومنین سخن می گویید.

رئیس دادگاه خطاب به حضار گفت: تمام سعی این دادگاه این است که اموال را به بیت المال بازگرداند، متاسفانه در این سه سال و نیم متهمان هیچ اقدامی برای بازگرداندن ۳۰ میلیاردی که خود زنجانی مدعی است در اختیار دو متهم دیگر است انجام نداده اند.

عضو ستاد تدابیر ویژه اقتصادی نبودم/دبیر ستاد دوستم بود

فلاح هروی در ادامه دفاعیات خود در رابطه با عضویت در ستاد تدابیر ویژه گفت: من عضو ستاد تدابیر ویژه نبودم و عضویت خود را همین جا تکذیب می کنم.

وی افزود: در آن دوران به دلیل اینکه عربستان سعودی برای پول حجاج موانع زیادی گذاشته بود سازمان حج برای واریز ارز و اخذ خدمات دچار مشکلاتی شده بود.

نقش زنجانی در حل مشکلات ایران و عربستان/ ماجرای ورود زنجانی به حج

وی افزود: از جمله این مشکلات تحویل ندادن چادر ایرانی ها سه روز قبل از مراسم منا و عرفات بود. من در این رابطه هیچ اقدام اجرایی نداشتم و شخص خود زنجانی در این باره نقش داشت.

قاضی مقیسه خطاب به متهم گفت: شما هم عضو ستاد تدابیر ویژه بودید و هم در بین مسئولان امنیتی و اطلاعاتی نفوذ بالایی داشتید.

فلاح هروی خطاب به سخنان قاضی گفت: دروغ است، دروغ است، دروغ است. والله که من عضو ستاد تدابیر ویژه نبودم. شما می توانید با یک تلفن ساده استعلام بگیرید.

وی افزود: دبیر ستاد تدابیر ویژه اقتصادی از دوستان قدیم من بود و من با وی عضو هیات امنای یک هیات بودیم، این فرد زنجانی را می شناخت و با توجه به مشکلاتی که پیش روی سازمان حج بود از من پرسید که آیا بابک زنجانی فردی توانمند است که من هم گفتم از خود وی بپرسید که آیا می تواند مشکلات را حل کند یا خیر.

فلاح هروی اظهار داشت: بابک زنجانی مبالغ بسیار زیادی برای بانک های مختلف فرستاده بود که من در هیچ کدام شان نقشی نداشتم. من فقط در بحث هواپیمایی ها و همچنین سازمان حج بودم.

قاضی مقیسه در ادامه به اتهامات همدستان بابک زنجانی در خصوص ادعایجعل امضای فلاح هروی خطاب به متهم، گفت:شما از این پرواز به آن پرواز برای غارت بیت‌المال و خرید هتل و خانه‌ای در انگلیس برای دخترتان در سفر بودید بنابراین وقتی برای امضا نداشتید، وکیل شما که شوهرخواهرتان است برای فرار از این قضیه، شکایتی مبنی بر جعل بعد از بازداشت شما نوشته بود که بعد از کیفرخواست مطرح شد و این شکایت در زمان شراکت شما با بابک زنجانی مطرح نشده است.

مهرشاد وکیل مدافع متهم ردیف سوم پرونده با اجازه قاضی در جایگاه حاضر شد و خطاب به قاضی مقیسه گفت: نسبت فامیلی بنده ربطی به دادگاه ندارد.

قاضی مقیسه در واکنش به سخنان وکیل گفت: علت بی‌نظمی شما این است که خود را منتسب به فلاح هروی می‌دانید، در حالی‌که وکلای دیگر که در این جلسه حضور دارند یک بار بی‌نظمی نکردند.

مهرشاد وکیل فلاح هروی گفت: پس از صدور کیفرخواست و در زمان تحقیقات موکلم از بازپرس تقاضای کارشناسی امضاها را کردند و دادخواست آن را به بازپرس ارائه کردیم.

قاضی مقیسه گفت: چرا قبل از کیفرخواست شکایت نکردید، شکایت خود را در کدام مجتمع مطرح کردید؟

مهرشاد پاسخ داد: بنده علم غیب ندارم و بعد از آن متوجه شدم به همین خاطر ۳ جا از جمله نزد آقای پسندیده، قاضی صلواتی و وزارت نفت این مسئله را مطرح کردم.

سپس فلاح هروی در ادامه دفاعیات خود با اشاره بهموضوع خرید شرکت از تأمین اجتماعی گفت: من از منابع آقای زنجانی خبر نداشتم.

نماینده سازمان تأمین اجتماعی در واکنش به این سخن متهمگفت: هیچ مدرک یا سندی در خصوص اظهارات فلاح هروی در سازمان تأمین اجتماعی وجود ندارد. در تاریخ ۹۱/۹/۲۷آقای فلاح هروی و بابک زنجانی تفاهم‌نامه‌ای به شماره ۹۱۱۰۰۰/ ۹۱۵۳ با موضوع خرید شرکت‌های تأمین اجتماعی به مبلغ ۴ میلیارد یورو امضا کردند.

قاضی مقیسه خطاب به متهم گفت: آیا قبول دارید که امضا کرده‌اید؟

فلاح هروی پاسخ داد: بله قبول دارم.

قاضی مقیسه گفت: شما شخصاً جهت معامله ۱۳۸ شرکت تأمین اجتماعی جلسه داشتید و شرکت‌های سودآور را شناسایی و به بابک زنجانی معرفی کردید. شما چه‌کاره بوده‌اید که هم شناسایی شرکت‌ها، امضای قرارداد خرید شرکت‌ها، جلسات و دریافت چک‌ها توسط شما بوده است؟

فلاح در واکنش به این سخنان قاضی گفت: آقای قاضی اجازه دهید که من به دفاعیات خود بپردازم. بنده حدود سه تا چهار سال است که تحت فشار هستم و تحقیر شده و آبرویم رفته است.اینجا هستم تا از خود دفاع کنم.

قاضی مقیسه گفت: شما تحت فشار نبوده‌اید بلکه در حال مجازات بوده‌اید، لطفا دادگاه را به تمسخر نگیرید و نگویید که زنجانی بدون هیچ دلیلی دست من را گرفت و به جلسات برد.

فلاح هروی ادامه داد: من برای اینکه متوجه شوم آقای زنجانی پول نقدی برای خرید شرکت‌های سازمان تامین اجتماعی دارد یا نه از معاون اقتصادی وزارت اطلاعات استعلام گرفتم. براساس سابقه‌ای که داشته‌ام موظف بوده‌ام که هر اتفاقی که برای من می افتد را اطلاع دهم.

مسئولان امنیتی را شریک جرم خود نگیرید

قاضی مقیسه گفت: مسئولان امنیتی را شریک جرم خود نکنید و مسئولیت جرم خود را به گردن دیگران نیاندازید.

فلاح بیان کرد: من وظیفه داشتم که از مسئولان استعلام بگیرم که اگر زنجانی چنین پول نقدی دارد پای قرارداد بنشیند و لذا معاون اقتصادی وزارت اطلاعات تایید کرد که زنجانی چنین مبلغی دارد و امکان خرید شرکت‌های تأمین اجتماعی وجود دارد.

قاضی مقیسه تصریح کرد: برای من که حجت تمام شده است اما شما بگویید که چکاره بودید که رفتید برای خرید شرکتهای سازمان تامین اجتماعی اقدام کردید؟ مگر شما نماینده وزارت اطلاعات یا سازمان تامین اجتماعی یا بابک بودید؟

فلاح بیان کرد: من با توجه به تجربه و تحصیلاتم کارشناس اقتصادی بودم و دراین زمینه چندین مشاوره اقتصادی داده‌ام.

قاضی خطاب به متهم: دهان باز کن وحرف بزن

قاقض مقیسه خطاب به متهم گفت: جرات داشته باش و بگو که من عضو هیئت مدیره هلدینگ بوده‌ام، دهان را باز کن و برخی حرف ها را بزن.

فلاح گفت: بله من عضو بوده‌ام اما سهم من یک درصد و فقط امانی بوده است لذا اینکه گفته شده است من ۳۰ درصد سهام شرکت هلدینگ را داشته‌ام را قبول ندارم. شما دوست دارید که هر چه می گویید را من قبول کنم.

قاضی مقیسه خطاب به متهم گفت: سعید مرتضوی اعلام کرده که ۴جلسه با فلاح داشته است و شخص شما در زمان انعقاد قراردادها در تامین اجتماعی حضور داشتید.

نجفی نماینده دادستان در خصوص دفاعیات متهم ردیف سوم، گفت: آقای هروی کاملا مطلع بوده‌اند که بانک FIIB اصلا منشأ مالی ندارد و هیئت مدیره آن صوری بوده است طبق اظهارات سعید مرتضوی این فرد برای امضای تفاهم نامه با سازمان مذکور۴ مرتبه در جلسات حضور پیدا کرده است.

وی افزود: فلاح هروی به عنوان رئیسهیئت مدیره شرکت سورینت در این جلسات معرفی شده بود.

نجفی عنوان کرد: طبق اظهارات خود متهم این فرد یک فرد حرفه ای در شرکتداری است و نقش بسزایی داشته است.

نجفی با اشاره به اظهارات سعید مرتضوی گفت: مرتضوی در جلد ۱۰۶پرونده اعلام کرده است کهاین فرد مدعی بوده که در خارج از کشور دارای بانک هستند و به دلیل شرایط تحریمی قصد خرید اموال غیرمنقول سازمان را دارند. این ادعاها مبنی بر اموال شرکت ها توام با بزرگ نمایی بوده است.

وی خطاب به متهم گفت: ما اگر قرار بود از شما بترسیم که وارد این پرونده نمی شدیم و در آن قلم نمی زدیم. آقای فلاحخوب است بدانید که ما به هیچ جریانی بدهکار نیستیم.

وی بیان کرد: شما در اظهارات خود گفته‌اید که من یک تیم ۲۰ نفره از اعضای شرکت غدیررا برای ارزیابی شرکت های تامین اجتماعیجمع کردم و حدود ۲۰روز وقت گذاشتیم و در شرکتهای سازمان حضور پیدا کردیم که ببینیم کدام شرکت‌ها سودآور هستند. این درحالی است که شما مدتها بود که در شرکت مذکور نبودید.

نجفی درباره اخذ چک‌های سازمان تامین اجتماعی هم توضیح داد و گفت: فلاح ادعا دارد که زنجانی از دبی به او زنگ زده و گفته است که ما چون وجه شرکتها را به حساب سازمان ریخته‌ایم شما بروید یک چک تضمینی از سازمان بگیرید چون وقت انتقال شرکت‌ها زمانبر است. با اینکه آقای "م" از آدم‌های مهم زنجانی بود اما مسئولان تامین اجتماعی چک را به "م" نمی‌دهند و می‌گویند چک تضمین را فقط به فلاح هروی می دهیم این نشان می‌دهد که فلاح سمت داشته است.

طبق اعلام اطلاعات سپاه، فلاح عضو منفصلوزارت اطلاعات بوده است

نجفی به گزارش اطلاعات سپاه اشاره کرد وگفت: براساس گزارشات سازمان اطلاعات سپاه فلاح از عوامل اصلی معرفی زنجانی به بانکها و دستگاه‌ها بوده است. بر اساس گزارشات منفصل وزارت اطلاعات بوده است. البته لازم است که آقای فلاح توضیح دهند که علت انفصال او چه بوده است آیا اخراج شده بودند یا بازنشسته؟

نجفی افزود: این گزارش می‌گوید فلاح دارای تجارب زیادی بوده و باعث می‌شده که زنجانی به مسئولان معرفی شود.این افراد شرکت های پوششی را تاسیس کرده و پس از آن برای جابه جایی ارز و حل مشکلات به مسئولان معرفی می کردند.

نجفی در ادامه گفت: وقتی قرار می‌شود که پول به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز شود این اتفاق نمی‌افتد و مسئولان سازمان متوجه جعلی بودن این پرداخت می شوند در این خصوص زنجانی می گوید از طریق مؤسسه توسعه پول شما را می‌دهم یعنی فلاح با اینکه متوجه شده بود که زنجانی پولی به حساب سازمان تامین اجتماعی نریخته است و به نوعی جعل را انجام داده است اما باز هم با او همکاری کرده است.

فلاح در دفاع از خود خطاب به دادگاهگفت: متاسفانه شما حرف‌های همه را می‌شنوید اما حرف‌های من شنیدنی نیست. باید بگویم اینکه گفته شده است که من زنجانی را به بانک مرکزی معرفی کرده ام کذب محض است. همچنین اینکه گفته شده است که من از اعتبارات نفتی زنجانی اطلاع داشته‌ام نیز صحت ندارد. من درباره نقد بودن پول زنجانی برای خرید شرکت‌های تامین اجتماعی دارای شک بودم بنا براین از معاون اقتصادی وزارت اطلاعات استعلام گرفته‌ام که گفتند زنجانی چنین پولی را دارد پس از اطلاع از این موضوع بنده پای تفاهم نامه را امضا کردم.


--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۹۰۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرار به جلوی متهمان مفاسد اقتصادی و دو برابر شدن تحریم‌ها

در حالی که مدعیان اعتدال دنبال اعدام بابک زنجانی و تبدیل پرونده تخلف میلیارد دلاری وی به استخوان لای زخم بودند، اکنون به واسطه بازگردانده شدن اموال به بیت‌المال اظهار ناراحتی می‌کنند.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: تردید و تشکیک و تحریف درباره این پرونده، و تمرکز روی کاهش حکم وی از اعدام به بیست سال حبس بدون اشاره به اهمیت بازگشت اموال، رویکرد جدید رسانه‌های طیف مذکور به موفقیت قوه قضائیه در بازپس‌گیری اموال بیت‌المال است.

در این باره روزنامه زنجیره‌ای اعتماد در یادداشتی نوشت: «این پرونده با وضعی که داشته و همچنان دارد در طول تاریخ و در ذهن عمومی جامعه هیچگاه بایگانی نخواهد شد. جامعه چطور باید تناسب سیر این پرونده با نقطه پایان خوش آن برای بابک زنجانی را بپذیرد؟ آیا کسی که صدها میلیون دلار از منابع عمومی را برای چند سال در وضعیت معطل و نامعلومی نگه داشته باید محکومیتی کم و بیش در حد برخی فعالان مدنی و روزنامه‌نگاران و کنشگران داشته باشد؟ بحث اصلی درباره این پرونده و پرونده‌های مشابه دو مورد است. یکی بحث شفافیت پرونده و دیگری قیاس آن با پرونده‌های دیگر از حیث عدالت قضایی. اینکه پول‌های مورد بحث پس گرفته شده، جای تقدیر دارد اما این فقط کافی نیست. اولا این پرونده در اوج عدم شفافیت و با حجم وسیعی از ابهامات و سؤالات بی‌پاسخ رسیدگی شد و به این نقطه رسید. نکته دوم خود فرآیند رسیدگی بود که کاملا غیرشفاف طی شد. مقامات قضایی در تمام این‌ سال‌ها مواردی مثل لو رفتن مبادی دور زدن تحریم و امثالهم را به عنوان دلیل رسیدگی غیرعلنی پرونده بابک زنجانی اعلام می‌کردند. الان بعد از یازده سال و با تغییرات گسترده در روش‌های دور زدن تحریم آیا وقت آن نرسیده که این پرونده و مجموع اقدامات بابک زنجانی شفاف برای مردم توضیح داده شود؟ سؤال دیگر این است که اگر ما همچنان به همان روش داریم تحریم را دور می‌زنیم پس چه ضمانتی برای عدم تولید مجدد امثال بابک زنجانی هست؟

عدم شفافیت و ابهامات این پرونده طوری بود که در دولت آقای روحانی بارها صدای مقامات خود دولت را درآورد. بارها آقای زنگنه وزیر سابق نفت فریاد زد که افرادی در پی تبرئه کردن و نجات دادن بابک زنجانی هستند. سرنوشت فعلی پرونده با احتساب فرآیند غیرشفافی که همچنان ادامه دارد حتما مهر تاییدی بر سخنان امثال وزیر سابق نفت خواهد بود.

این مسئله وقتی بغرنج‌تر می‌شود که پرونده‌هایی از این دست از حیث عدالت قضایی مورد داوری افکار عمومی قرار می‌گیرند. به این معنا که جامعه سرانجام آنها را با سرانجام پرونده‌های دیگری نظیر منتقدان سیاسی یا برخی کنشگران مدنی مقایسه می‌کند. مثلا چطور فعالان محیط زیست با اتهاماتی که هیچ‌گاه شفاف نشد و در شرایطی که وزارت اطلاعات تاکید داشت آنها مجرم نیستند باید ۷ سال در زندان باشند و بابک زنجانی با آن همه منابع مالی عظیمی که معطل کرده بود ۱۲-۱۰ سال؟ چطور یک فرد به خاطر بستن خیابان و درگیری با یک فرد بسیجی ظرف ۷۵ روز محاکمه و اعدام می‌شود، اما برای امثال بابک زنجانی موضوع متفاوت است؟»

درباره این شبهه‌افکنی باید گفت: اولا مدعیان اصلاحات و نشریات زنجیره‌ای همسو دوست داشتند زنجانی اعدام شود و پول‌ها برنگردد تا بتوانند به فریب افکار عمومی و منفی‌بافی و سیاه‌نمایی ادامه دهند. اما حالا که قوه قضائیه و دستگاه‌های اطلاعاتی توانسته‌اند با تحت فشار گذاشتن فرد متخلف، اموال را به بیت‌المال برگردانند، سیاست‌بازان شاکی شده‌اند.

ثانیا قوه قضائیه درباره این پرونده دو راه بیشتر نداشت: ۱- زنجانی را اعدام کند، اما اموال بیت‌المال به کشور برنگردد. ۲- اعدام وی را به شرط همکاری وی برای بازگرداندن اموال، به حبس ۲۰ ساله تبدیل کند. در نقطه مقابل، محافل سیاست‌باز دوست داشتند زنجانی اعدام شود و پول‌ها برنگردد. در این زمینه قوه قضائیه گزارش داده است: «اردیبهشت۱۴۰۲ با ابلاغ رئیس قوه قضائیه، فرصتی با بازه زمانی مشخص به محکوم‌علیه داده شد تا تکلیف بازگرداندن بدهی‌ها را مشخص کند. با تعامل دستگاه قضائی و سازمان اطلاعات سپاه، اموال بابک زنجانی با همکاری خودش در خارج شناسایی شده و مجموعه‌ای از راهکارهای اطلاعاتی و حقوقی برای بازگرداندن اموال در دستور کار قرار گرفت. محموله‌ای معادل بدهی‌های ارزی وی در بهمن ۱۴۰۲، طی چند مرحله وارد کشور شده و در اختیار بانک مرکزی قرار گرفت که ارزش آن با احتساب اموال مصادره شده قبلی، بیش از بدهی‌های وی می‌باشد.»

ثالثا بابک زنجانی چنان که در گفت‌وگوی کاملا تبلیغاتی با نشریه کارگزارانی آسمان (به سردبیری محمد قوچانی) در تاریخ ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ (چهار ماه قبل از بازداشت وی) عنوان کرده، رشد خود را مدیون دوره سربازی خود در بانک مرکزی (دولت مرحوم هاشمی/ مدیریت مرحوم نوربخش بر بانک مرکزی) است به عنوان سرباز به بانک مرکزی رفت و منشی دفتر و راننده، آقای نوربخش شد و سپس در زمره ۴- ۵ نفری قرار گرفت که نوربخش انتخاب کرده بود و برای کنترل بازار به آنها دلار می‌داد تا در بازار پخش کنند. به گفته بابک زنجانی: «اولین روز ۱۷ میلیون دلار ارز در بازار توزیع کردم و اولین کارمزد من هم ۱۷ میلیون تومان بود] ۱۷میلیون تومان کارمزد در یک روز به نرخ سه دهه قبل!![ با آن پول هم یک دفتر در میرداماد (خیابانی که بانک مرکزی نیز همان جاست) خریدم. هر روز دلار می‌گرفتم و در بازار می‌فروختم.»

رابعا جریان غربگرا اصرار دارد کشور را در جنگ اقتصادی به جای دور زدن تحریم‌ها، تسلیم غرب کند؛ چنانکه با برجام شروع کرد و مطابق دیکته غرب در تدارک برجام دو و سه برای واگذاری برنامه نظامی و اقتدار منطقه‌ای- سپس واگذاری یا تعطیلی بخش عمده‌ای از توانمندی‌های هسته‌ای- بود. در این مسیر نه‌تنها تحریم‌ها لغو نشد بلکه دو برابر هم شد و در اثر بی‌کفایتی‌های هشت ساله دولت وقت، چند هزار کارخانه تعطیل شدند، معدل هشت‌ساله رشد اقتصادی به صفر درصد نزدیک شد، فروش نفت به زیر سیصد هزار بشکه کاهش یافت و تورم به رکورد ۶۰ درصد رسید. در عین حال فسادهای بزرگی مانند فساد ۱۴ هزار میلیاردی صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه، نیشکر هفت‌تپه، ماشین‌سازی تبریز، هپکو اراک، آلومینیوم المهدی، پالایشگاه اراک، مفاسد حسین فریدون و رئیس خصوصی‌سازی و داماد و دختر دو وزیر صمت، رؤسای سایپا و ایران خودرو، حیف و میل ده‌ها هزار میلیارد تومان تسهیلات ویژه بانکی و محرومیت تولیدکنندگان واقعی از حمایت‌های بانکی دولت، واگذاری رانتی ده‌ها میلیارد دلار از ذخائر ارزی به قیمت ۴۲۰۰ تومان، و.. در همان دولت رخ داد.

دیگر خبرها

  • محکومیت ۱۰ میلیاردی متهم پرونده داروی قاچاق
  • جریمه ۳ میلیارد تومانی قاچاق سوخت، برای مدیرعامل واحد تولید فرآورده‌های نفتی
  • چه کسانی دوست داشتند بابک زنجانی اعدام شود؟
  • فرار به جلوی متهمان مفاسد اقتصادی و دو برابر شدن تحریم‌ها
  • فساد را جدی بگیریم/دو راهی مهم گروسی در پرونده ایران/اقتصاد و روان و فرهنگ
  • اعلام ختم رسیدگی به پرونده امیرحسین مقصودلو/ تتلو: اشتباهم را می‌پذیرم + عکس
  • ختم رسیدگی به پرونده تتلو با یک اشتباه کردم ساده | آموزش مناسبی ندیدم!
  • حمله سایبری گسترده به وزارت دفاع انگلیس/ چین متهم ردیف اول!
  • جزئیات تازه از دادگاه پسران معاون اول سابق قوه قضائیه | سهم‌ ۱۴۰ میلیارد تومانی در پرونده ۹۰۰ میلیاردی در قیطریه | قاضی از متهمان خواست فحاشی نکنند!
  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه